1 dag  /  10 venues  /  10 performances

MANIFEST

/Aalborg Art Hour/ #2

NOW!

1 dag  /  10 venues  /  10 performances  /  Unge talenter  /  Performance  /  Kunstnere

Dato for projektet
Onsdag den 26. november 2020 kl. 11.00-22.00

Eventet er støttet af Kulturkantens Talentlaboratorium.

Aalborg er en by i rivende kunstnerisk og kulturel udvikling. Den består af mange forskellige spændende tilbud, der i dagligdagen fungerer som uafhængige siloer. Der findes desuden utallige kunstneriske sprækker i vækstlaget, der ulmer af kreativitet og vovemod – og som i fællesskab kan skabe eksplosioner af synergi og nytænkning.

Aalborg Art hour #1 “Break the routine” var en stor succes – så selvfølgelig gentager vi eventet i 2020.

Hvorfor ikke samarbejde endnu mere? Blande os endnu mere på kryds og tværs? Bryde rutinerne endnu mere og give aalborgenserne og nordjyderne en unik mulighed for at opleve kunstens sprog i nye sammenhænge i løbet af en intens dag, med 10 unikke performances hver klokketime?

Vores mål er at synliggøre den kunstneriske fødekæde samtidig med at skabe en tydelig rød tråd mellem kulturinstitutionerne i Aalborg, både i overført betydning, men også på et praktisk plan på selve dagen.

Aalborg Art Hour centrerer sig i år om udforskelsen af nu’et, med både lyset og mørket i. fokus. På selve dagen for afviklingen vil lokale kunstnere Aalborg og elever fra aalborgs institutioner samarbejde om at skabe et værk på 9 forskellige venues i Aalborg, nemlig: Kulturforvaltningen, Skoleforvaltningen, Musikkens hus, Nordkraft, Utzon centret, Kunsten, Zoologisk have, Klaverstemmeren, Kunsthal Nord og 1000Fryd.

I løbet af dagen vil de 10 events bindes sammen af Art Hour karavanen, som bevæger sig fra sted til sted med de involverede kunstnere og elever ombord.

DE PROFESSIONELLE KUNSTNERE : Lydkunstner Vibeke Falden, Improskuespiller Wilma Walther-Hansen, danser Gitte Foldager, skuespiller Jela Natuis fra Teater Nordkraft, , performancekunster Alberte Husted, performancekunstner Inga Gerner, musiker Kenneth Knudsen, performancekunstner Sandro Masai, billedkunstner Thomas Dausell, multikunstner Nina Rose og Aalborg symfoniorkester

KUNSTNERSPIRERNE : Dramaelever fra Aalborg Kulturskole, Teaterelever fra Ung Aalborg, balletelever fra Aalborg kulturskole, elever fra Sofiendalskolen, Budolfikoret, musikelever fra Aalborg katedralskole, BGK elever og Kunstpionererne

Eventet livestreames fra vores facebookside på dagen. Eventet er støttet af Kulturkantens talentlaboratorium

Tovholdere

Tine Pejstrup (PRIMÆR)
tinepejstrup@hotmail.com​ | Tlf: 41626032 (Aalborg kulturskole)

Wilma Walther-Hansen
​ww-skole@aalborg.dk | Tlf: 93520916 (UngAalborg)

ARRANGØRER: Grafik, PR, livestreaming og praktisk arbejde varetages af UngAalborg
STØTTET AF: KulturKANtens talentlaboratorie

Arrangør

Grafik, PR, Livestreaming og praktisk arbejde varetages af UngAalborg.

www.ungaalborg.dk

 

Aalborg Art Hour er støttet af

Kulturkantens Talentlaboratorium

Art Hour koordinator

Tine Pejstrup
tpej-skole@aalborg.dk
Mobil +45 93 52 09 16